20.5.07

Καλή επιτυχία

Η ανακολουθία μου στην ηλεκτρονική μας επαφή μέσω του blog δεν σημαίνει πως ξεχνώ ή αδιαφορώ για τη συνέχισή της. Πολλοί οι παράγοντες, περισσότερες οι δικαιολογίες, γιαυτό και προτιμώ να συνεχίσω στέλνοντας τις ευχές μου σε όλα τα παιδιά που ξεκίνησαν χθες και σήμερα τον εξεταστικό τους μαραθώνιο.
Εύχομαι χωρίς άγχος να βρεθούνε όλοι νικητές στον τερματισμό, άσχετα από τη θέση τους. Αυτό που μετρά και δυστυχώς πάντα το ξεχνάμε είναι η συμμετοχή και ο τερματισμός. Όταν αισθανόμαστε βαθιά μέσα μας πως κάναμε όλα όσα μπορούσαμε, ώστε να μην αδικήσουμε τον εαυτό μας και το μέλλον που του ανήκει, τότε πιστεύω πως άσχετα από το τελικό αποτέλεσμα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι.
Ειδικά σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται πρώτιστα από την καθημερινή έκφραση τόσο σε θεωρητικό, όσο και κυρίως σε πρακτικό επίπεδο ενος διάχυτου ανθρωπισμού. Γιαυτό και το θέμα της έκθεσης Γενικής Παιδείας μάλλον πρέπει να ευχαρίστησε μαθητές και καθηγητές, ιδιατεράδες και φροντιστές. Όλοι πρέπει να είναι ικανοποιημένοι με τη φετινή επλογή της επιτροπής εξετάσεων. Θα επανέλθω σε άλλο post.

Δεν υπάρχουν σχόλια: