29.12.07

Αποχαιρετώντας το 2007


Το 2007 θα μας αποχαιρετήσει με μια ακόμη επίδειξη απύθμενης υποκρισίας του συνοθυλεύματος που ονομάζεται νεοελληνική κοινωνία. Να γίνω πιο σαφής. Επί μέρες παρακολουθούμε τις προσπάθειες κάποιων ( αυτές είναι οι απονενοημένες!) να παραστήσουν τους έκπληκτους αναρωτώμενοι ρητορικά και υποκριτικά:

1.Μα είναι δυνατόν να αποφασίσει κάποιος να θέσει τέρμα στη ζωή του, επειδή είχε μια εξωσυζυγική περιπέτεια; ( Απίστευτο, πράγματι. Αν ίσχυε κάτι τέτοιο, τότε το μεγαλύτερο μέρος του χριστεπώνυμου και μη πλήθους επωνύμων και μη, αξιωματούχων και απλών πολιτών θα έπρεπε να προβεί σε ανάλογη ενέργεια. Από το “ πατρίς, θρησκεία, οικογένεια” παρακαλώ αφαιρέστε το τελευταίο!)
2.Μα είναι δυνατόν να αποφασίσει κάποιος να θέσει τέρμα στη ζωή του επειδή ενεπλέχθη σε οικονομικές μη νόμιμες συναλλαγές; ( Απίστευτο, πράγματι. Αν ίσχυε κάτι τέτοιο, τότε το μεγαλύτερο μέρος του χριστεπώνυμου και μη πλήθους επωνύμων και μη, αξιωματούχων και απλών πολιτών θα έπρεπε να προβεί σε ανάλογη ενέργεια. Από το “ πατρίς, θρησκεία, οικογένεια” παρακαλώ αφαιρέστε το πρώτο!. Μας μένει η θρησκεία, μα μέρες που είναι ας μην την αφαιρέσουμε ακόμη.Άλλωστε έχει αποχωρήσει ντροπιασμένη από μόνη της εδώ και πολύ καιρό!)
3.Εντάξει και γιατί την προφυλακίσανε την 35χρονη Χ.Ψ ( Υποκρισίας το ανάγνωσμα συνέχεια. Φλουταρισμένο το πρόσωπο στα δελτία, ενώ οι φωτογραφίες της, το πλήρες της όνομα και αναλυτική περιγραφή σχεδόν ραδιοφωνική προσωπικών της στιγμών δημοσιεύονται σε αρκετές εφημερίδες και υπονοούνται σε αρκετά δελτία)
Τι έκανε; Προσπάθησε να βρει δουλειά! ( Πράγματι, οι περισσότεροι και οι περισσότερες με τον ίδιο τρόπο προσπαθούν να βρουν δουλειά. Το ρουσφέτι,το βύσμα, η προσωπική συναλλαγή πιστεύετε πως απέχουν πολύ από την ερωτική συνεύρεση; )
4. Και τώρα μη μας πείτε πως όλες οι αποφάσεις του Κ.Α.Σ δεν πάρθηκαν με υποβολέα όλο το παρασκήνιο της ερωτικής σχέσης; Και φυσικά η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός δεν ευθύνονται προσωπικά; ( Απίστευτο, πράγματι. Όλοι οι ιδιοκτήτες αναψυκτηρίων, μεζονετών με εκκλησάκια δηλωτικά της ένθερμης πίστης μας, αυθαίρετων κατασκευών σε κάθε μήκος και πλάτος αυτής της πάναγνης και πάνδοξης χώρας με βδελυγμία αποστρέφουν το πρόσωπό τους. Δημόσια διοίκηση, πολιτικοί, όλοι διεφθαρμένοι, τσ, τσ, τσ.)
5.Πολυκατοικία χτίζεται στη Θεσσαλονίκη, ενώ είχαν ανευρεθεί αρχαία, με απόφαση φυσικά ξέρετε ποιου! ( Απίστευτο, πράγματι. Ενώ όλοι όσοι έκτισαν τις πολυκατοικίες τους δίπλα, πάνω και κάτω απ' αυτή τη συγκεκριμένη, έκτισαν κανονικά. Εκεί δεν υπήρχαν αρχαία! Part time αρχαιολογική ζώνη. Εδώ βρίσκεις, εκεί χάνεται! Και φυσικά το αίσχος της ανέγερσης όλου εκείνου του τσιμεντένιου όγκου που λέγεται πως θα στεγάσει το δημαρχείο της πόλης μας, δεν ελέγχεται ουδαμώς, καθώς και δεν βρέθηκαν αρχαία και δεν ενεπλέχθη ο ξέρετε ποιος!)


Τελικά για όλα σ' αυτή τη χώρα φταίνε όσοι διεφθαρμένοι και εξωνημένοι εκμεταλλεύονται την πάναγνη, πάνδοξη και πανάρχαια ελληνική φυλή.

Έστω και ένας να πέθαινε απο αηδία, θα' ταν μια κάποια ανταμοιβή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: